Kozmetikai kezeléseink


NORMAL ARCKEZELÉSEK

Hullámmasszázs, Mosonmagyaróvár, masszázs, szépségstúdió, kozmetika, ultratone

1.Anti-age arc és dekoltázskezelés

Kezelés időtartama: 30 perc.

Mélyhidratáló, regeneráló és bőrstruktúra javító hatású kezelés idősödő, víz és zsírhiányos bőrre. A krémek multifunkcionális összetevői koncentrált formában szívódnak fel, erősítik az epiderma szerkezetét, lassítják az öregedési folyamatokat, bársonyossá és feszessé varázsolják a bőrt.

2.Csokoládés arc és dekoltázskezelés

Kezelés időtartama: 30 perc.

A csokoládé közismert endorfintermelődést elősegítő hatása révén segíti a bőr, a test és a lélek harmonikus feltöltődését. Javítja az anyagcsere folyamatokat és bőrfeltöltő hatást fejt ki.

 

3.Hidratáló arc és dekoltázskezelés

Kezelés időtartama: 30 perc.

Értékes hatóanyagaival hozzájárul a bőr megújulásához. Vitaminokban és természetes

 

LUXUS ARCKEZELÉSEK

Hullámmasszázs, Mosonmagyaróvár, masszázs, szépségstúdió, kozmetika, ultratone

4. Luxus hidratáló kaviáros kezelés

IDŐTARTAMA 45 PERC. A KAVIÁR RENDKÍVŰL GAZDAG ENERGETIZÁLÓ ANYAGOKBAN. A hidratálásra és a sejtaktivitásra kifejtett hatásuk, együttesen stimulálja, regenerálja a bőrt, valamint megújítja a sejtek anyagcseréjét. Természetes E vitamint is tartalmaz, mely szabályozza a bőr rugalmasságát, így az arc kontúrjai finomabbá válnak.

Ajánlott normál, vízhiányos, korpás seborrheás bőrre.

5. Botox hatású kezelés tűszúrás nélkül

A kezelés időtartama 45 perc. Botoxhatás tűszúrás nélkül. A hibiskus esculentus extact egy speciális növényi pektidet tartalmaz, amely a botoxhoz hasonló módon veszi fel a harcot a ráncokkal, gátolva az arcon a mimikai ráncok megjelenéséért felelős mechanikai hatásokat.

Meggátolja a függőleges és vízszintes homlokráncok, a szem körüli szarkalábak, illetve a száj körüli ráncok megjelenését.

Ajánlott idősödő,zsír és vízhiányos bőrre.

6. Problémás bőr kezelés

A kezelés időtartama 45 perc. Azonnali eredmények: a bőr tisztább, a tág pórusok összehúzódnak. A teafaolaj tisztít és gyulladást csökkent, a tengeri iszapban lévő cink szabályozza a faggyúkiválasztást, a fűzfalevelek szalicilsavat tartalmaznak, melyek csökkentik az aknék okozta hegeket.

Ajánlott aknés, pattanásos bőrre.

Kérjük tekintse meg eladó krémeinket…