Hullámmasszázsok

A mozgás szabadsága megfizethetetlen kincs...

Hullámmasszázs, Mosonmagyaróvár, masszázs, szépségstúdió, kozmetika, ultratone Hullámmasszázs, Mosonmagyaróvár, masszázs, szépségstúdió, kozmetika, ultratone

Az évek múlásával a nyirokkeringésnek és a vénás keringési rendszernek egyre inkább segítségre van szüksége ahhoz, hogy Ön megőrizhesse könnyed mozgását, lábainak egészségét, testi fittségét, teljesítőképességét. Korunk egyik legkomolyabb kihívása az emberi testben fontos élettani funkciókat ellátó folyadékszállító rendszerek működőképességének fenntartása, helyreállítása.
A mai modern kor mozgáshiányos életmódja, az ülő munkavégzés - de ugyan úgy a folyamatos állással járó munkakörök – párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással, a láb vénás- és nyirokkeringési rendszerének leépülése irányába hatnak.
A kimutatások szerint a fejlett országok 40 év feletti korosztályának közel 20%-a szenved nyirok- és vénás keringési problémákra visszavezethető lábpanaszokban. Az esetek mintegy felében az elváltozások előrehaladott stádiumban vannak.

 

A LÁB, MINT A MÁSODIK SZÍV

A vérkeringésről:

Közismert, hogy a vérkeringés központi motorja a szív. A vér szállítja a nélkülözhetetlen oxigént és tápanyagokat a szövetekbe és sejtekbe. A láb izomzata és a rugalmas érfalak szűkülő és táguló mozgásának kölcsönhatása mintegy természetes pumpa segíti a vér áramlását. A genetikai hajlam és egyéb okok mellett a mozgáshiány is jelentős szerepet játszik a vénás kapillárisok rendellenes működésének kialakulásában. A vénák kitágulnak, és pangó keringési állapot jön létre.

A nyirokrendszerről:
A teljes szervezetre kiterjedő nyirokkeringésnek nincs a szívhez hasonló „motorja”. A nyirokkeringés fenntartásában itt is nagy szerepe van az izom pumpának. Alapvető funkciói közé tartozik szervezetünk méregtelenítése és a lerakódott salakanyagok eltávolítása, egyben immunrendszerünk jelentős részét alkotja. A rendszer egyik sajátos zavara az ún. nyiroködéma. Ha a nyirokfolyadék telítődik nyákszerű sűrű anyaggal, melyet a nyirokrendszer nem képes elszállítani, kialakul a nyiroködéma. Jelentkezhet többek között az érbetegségek bármely fajtájánál, gyulladások esetén, izületi-, mozgásszervi-, daganatos betegségeknél, műtétek után, stb.
A régi idők emberének fizikai aktivitásban gazdag életében a keringési rendszerek általában megfelelően működtek. Az utóbbi évtizedek azonban jelentős életmódváltozáshoz vezettek. A lábbal és keringéssel kapcsolatos problémák a mai modern kor egyfajta népbetegségének tekinthető.
Az első, sokszor ártatlan jeleket boka duzzanat követi, majd az általános ödéma kiterjed az egész lábra. A láb megvastagszik, fáradttá, nehézzé válik, fájdalom jelentkezik. Ha nem avatkozunk közbe, elindul egy leépülési folyamat. Az egyre inkább pangó keringés súlyosbodó lábállapotokhoz, korlátozott mozgáshoz, munkaképtelenséghez, lábszárfekélyhez, a láb és az egész szervezet súlyos betegségeihez, trombózishoz, sőt tüdőembóliához vezethet.

VAN MEGOLDÁS!

A végtagok és a test gépi kompresszió terápiás kezelései jól bevált gyógymód, mely eddig csak az egészségügyi intézményekben volt elérhető. Mostantól azonban mindezen kezeléseket Ön és családja szalonunkban is élvezheti.
A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a végtagjaira, illetve szükség esetén a törzsére felhelyezünk egy speciálisan erre a célra kialakított, légkamrákból álló kezelő egységet, applikátort. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer vezérelt, precíz masszázshatást idéznek elő, megfelelő nyomásértékeket biztosítva. Ez a leggyakorlottabb masszázsterapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázsához hasonlítható leginkább.
A felfúvódó kamrák által előidézett kellemes hullámmasszázs hatására a teljes nyirokfolyadék keringés, a vérkeringés, és az izomzat mikro-cirkulációja egyaránt javul, feszültségei csökkennek. Ez rendkívül előnyös élettani hatásokat gyakorol a sejtekre és a szövetekre. A megjavult anyagcsere folyamatok és a hullámmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához a szervezetben.

Hullámmasszázs, Mosonmagyaróvár, masszázs, szépségstúdió, kozmetika, ultratone Hullámmasszázs, Mosonmagyaróvár, masszázs, szépségstúdió, kozmetika, ultratone

A Dr.Life hullámmasszázs berendezések kezelőegység légkamráinak egymás után történő felfúvásával majd leeresztésével folyamatosan váltakozó nyomásviszonyokat hozunk létre a kezelt területeken. Ez egyrészt segít helyreállítani az alapvetően fontos élettani folyamatokat, másrészt a nyirok és mikro-keringési rendszerek erőteljes stimulációjával mind az esztétikai, mind pedig a terápiás kezelések széles lehetőségét kínálják.

INNOVATÍV NYOMÁSTERÁPIA
A Dr. Life hullámmasszázs berendezések gyártója, a Daesung Maref vállalat 1986 óta a világ vezető szakembereinek bevonásával fejleszt és gyárt nyomásterápiás berendezéseket. Mára szakterületének vezető gyártójává vált. Több mint negyven országban van jelen termékeivel, eleget téve a legszigorúbb európai (orvosi CE) és amerikai (FDA) orvosi berendezésekre vonatkozó előírásoknak. 

Hullámmasszázs, Mosonmagyaróvár, masszázs, szépségstúdió, kozmetika, ultratone

 

ÖSSZESÉGBEN MIRE IS JÓ A HULLÁMMASSZÁZS???

- Salaktalanítás, méregtelenítés
- Narancsbőr kezelés
- Karcsúsítás, zsíroldás
- Nyirokkeringés és vérkeringés fokozása
- Relaxáció és stressz oldás
- Folyadéktöbblet elszállítása
- Bőr textúrájának javítása
- Gyenge fizikai kondíciók javítása
- Izomláz, gyulladások, sebgyógyulás
- Álmatlanság, immungyengeség
- Székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása

Hullámmasszázs, Mosonmagyaróvár, masszázs, szépségstúdió, kozmetika, ultratone

BERENDEZÉSÜNK HÁROM KÜLÖNBÖZŐ PROGRAMMAL VAN ELLÁTVA:
A: masszázs kompressziós program,
B: szorító kompressziós program,
A+B: egy ütem A és egy ütem B program folyamatos ismétlődése

A kamra felfúvódásának sebességét illetve erősségét az ügyfél igényeihez alakítjuk.

VÁLASZTHATÓ KEZELÉSEINK

- 30 perces program kéz vagy láb applikátorral
- 30 perces program kéz és láb applikátorral
- 30 perces program kéz és láb illetve test applikátorral
- 45 perces program kéz vagy láb applikátorral
- 45 perces program kéz és láb applikátorral
- 45 perces program kéz és láb illetve test applikátorral

 

További testkezelések

Kozmetikai kezeléseink, Mosonmagyaróvár, Szépségszalon Kozmetika Hidratáló, Anti-age. . . Tovább...
Manikűr, Mosonmagyaróvár, Szépségszalon Manikűr Lakkozás, díszítés. . . Tovább...
Pedikűr, Mosonmagyaróvár, Szépségszalon Pedikűr Francia lakk, díszítés. . Tovább...